Seminar om Import fra ikke-EU lande den 3. oktober

02 Oct 2012  


Information til virksomheder om kemikalielovgivningen

I samarbejde med Miljøstyrelsen arrangerer DHI onsdag den 3. oktober et seminar i København om import fra ikke-EU lande.

På dette heldags seminar vil du få overblik over importørens ansvar under kemikalielovgivningen med fokus på REACH og CLP, og du kan lære af andres erfaring med implementering og overholdelse af REACH og CLP.

Import af artikler samt kemiske stoffer og blandinger fra lande uden for EU pålægger importøren krav om overholdelse af kemikalielovgivningen i EU. Det er importørens ansvar at kende til sammensætningen af stoffer og blandinger såvel som artikler, således at kemikalielovgivningen kan overholdes. Med indførslen af REACH er der kommet yderligere krav til kendskab af kemiske stoffer i de artikler og blandinger, der importeres til EU.

Program
Se foreløbigt program i menuen til højre eller klik her.

Målgruppe
Seminaret henvender sig til danske virksomheder, der importerer artikler og kemiske produkter.

Form
Seminaret vil bestå af en fælles introduktion af krav til importøren samt kemikalieinspektionens arbejde og tilgang til håndhævelse af lovgivningerne.

Herefter vil der ske en opsplitning i to separate spor, ét for importører af artikler og ét for importører af kemiske produkter. Her vil danske virksomheder, rådgivere og brancheforeninger give gode råd og vejledning baseret på deres egne erfaringer. 

Tid
Onsdag den 3. oktober 2012 kl. 10-16

Sted
Eigtveds Pakhus, Asiatisk Plads 2 G, 1448 København K

Deltagelse og tilmelding
Deltagelse i seminaret er gratis, men tilmelding er nødvendig. Vi henstiller til, at der kun tilmeldes de nødvendige antal pladser. 

Bindende tilmelding skal ske senest den 21. september på mail til Vibeke Salmon: ves@dhigroup.com.

Når du tilmelder dig, vil vi gerne vide, om du ønsker at deltage i den del af seminaret, der omhandler artikler eller stoffer og blandinger.

Seminaret arrangeres af DHI for Miljøstyrelsen.

Vil du vide mere?

Anne Rathmann Pedersen

arp@dhigroup.com

Vibeke Salmon

ves@dhigroup.com