DHI bag nyt biocidkonsortium i 2017

16 Dec 2016  


At gå sammen i et konsortium kan være en fordel ved godkendelse af biocidprodukter. Der kan spares både tid, penge og ressourcer ved at producenter, leverandører og importører sammen danner et konsortium.

Lave omkostninger og andre fordele
Ved at deltage i et konsortium udnytter man fordelen ved at få fælles godkendelse af en biocidproduktfamilie. Samtidig har de enkelte medlemmer i konsortiet efterfølgende mulighed for at få godkendt egne produkter via forordningen om godkendelse af sammenfaldende biocidholdige produkter. På den måde deler man i konsortiet de høje omkostninger ved en godkendelse, men kan samtidig vedligeholde individuelle produktgodkendelser uafhængigt af konsortiet.

EU’s biocidregulering tillader dannelse af konsortier, og det kan være en rigtig god ide for SMV’er på biocidområdet.

Opstart primo 2017
Vi påtager os både at virke som godkendelsesindehaver, facilitator og som tredje part for håndtering af fortrolige oplysninger og ledelse af biocidkonsortier. Vi planlægger at oprette et konsortium i første kvartal af 2017. Nærmere oplysninger om aktivstoffer og produkter følger.


Vil du vide mere?

Michael Fink

mif@dhigroup.com