Vi har brug for din hjælp

23 Apr 2018  


Cirka hvert tredje år laver DHI og de øvrige GTS-institutter en ny strategi for forskning og udvikling. Som en del af processen bliver forslagene til nye udviklingstiltag lagt ud til offentlig debat på portalen BedreInnovation.

Vi har blandt andet udarbejdet et forslag om ”Innovativt produktdesign for danske virksomheders adgang til det globale marked”. Ved hjælp af en række digitale værktøjer vil vi støtte danske virksomheder - især SMV’er - med at få nemmere adgang til globale markeder og vækst. Det skal ske ved at give virksomhederne let adgang til web-services med data om kemiske stoffers regulering og modelleringsværktøjer til produktudvikling.


Du kan læse mere om forslaget Innovativt produktdesign her.

Vi vil blive meget glade, hvis du vil oprette en profil på BedreInnovation (det tager 2 minutter) og give dine kommentarer til DHI’s forslag i forhold til dit arbejde på dette område. 

Din feedback på vil betyde meget for os.

Vil du vide mere?

Helle Westphal

hw@dhigroup.com