Vi søger deltagere til biocidkonsortium for aktivt klor

19 Jun 2018  


I samarbejde med ECA Consortium A/S søger vi deltagere til en ansøgning om EU-godkendelse af en biocidproduktfamilie af in-situ aktivt klor indenfor produkttyperne 1-5.

ECHA’s udvalg for biocidholdige produkter har i april måned 2018 offentliggjort sin udtalelse vedrørende ”aktivt klor genereret af natriumklorid ved elektrolyse” for produkttyperne 1-5. Det betyder, at EU-Kommissionen sandsynligvis offentliggør den officielle godkendelse af biocidaktivstoffet senere i 2018.

Hvis du producerer, forsyner eller anvender biocidaktivstoffet aktivt klor fremstillet af natriumklorid ved elektrolyse til in situ, skal du derfor ansøge om godkendelse af biocidholdige produkter inden den 25. april 2020 for at blive på EU-markedet.

EU-godkendelse dækker alle relevante anvendelser for PT 1-5

Sammen med ECA Consortium A/S vil vi indgive en ansøgning om EU-godkendelse af en biocidproduktfamilie, der dækker alle relevante anvendelser af in-situ aktivt klor indenfor produkttyperne 1-5.

Vi inviterer interesserede virksomheder, der ønsker at blive dækket af ansøgningen, til at kontakte os for mere information. Vi forventer at kunne indsende ansøgningen i begyndelsen af 2019.

Læs mere om ECA Consortium A/S


Vil du vide mere?

Michael Fink

mif@dhigroup.com