Værktøjer og VidenHvad enten du repræsenterer en global virksomhed med en stor produktportefølje, eller du er distributør af få produkter til lokale markeder, kan DHI tilbyde en egnet softwareløsning. Med vores data kan du være sikker på at kunne overholde kravene i kemikalielovgivningen i mere end 45 lande over hele verden.

Enkelt eller komplekst – vi har løsningen
Vi udvikler og sælger egne softwareprodukter inden for en lang række områder. Til komplekse opgaver som kemikaliestyring og sikkerhedsdatablade til mange markeder tilbyder vi løsninger i ChemManager®.

Derudover tilbyder vi regulatoriske stoflister som f.eks. grænseværdilister, stofklassificeringer, listen over SVHC-stoffer samt SDS Phrase Library, et unikt sætningsbibliotek til at udarbejde sikkerhedsdatablade på mere end 40 sprog.

GHS Portal
Vi har udviklet en gratis portal om CLP og GHS, som gør det lettere at holde sig ajour med de globale regler for klassificering og mærkning. Portalen hjælper dig også med at få overblik over de nationale lovgivninger. Du kan desuden finde oplysninger om fx stofklassificeringer og søge efter risiko- og sikkerhedssætninger på alle EU-sprog samt på sprog i de lande, hvor man har implementeret GHS.

Hvis du vil vide mere om vores ydelser, kan du læse mere i links til højre.