Kemikalier under K-REACH skal præregistreres før 30. juni

Visse kemikalier, som er omfattet af den koreanske K-REACH lovgivning, skal præregistreres senest 30. juni 2019.

Producenter og importører af kemikalier, der er omfattet af den koreanske K-REACH lovgivning, skal være opmærksomme på, at visse kemikalier skal præregistreres senest den 30. juni 2019.

Det gælder produktion og import af kemikalier på 1 ton/år eller mere af et eksisterende kemikalie eller 100 kg/år eller mere af et nyt kemikalie. Kemikalier skal være registreret før udgangen af juni for at kunne nyde godt af en 6-måneders frist. Hvis præregistreringen ikke er foretaget senest den 30. juni 2019, vil produktion, import, salg og brug af eksisterende kemikalier over 1 ton pr. år være ulovlig efter seks måneder, og producenter og importører kan blive pålagt bøde eller anden straf.

Ovennævnte skyldes en ændring af K-REACH reguleringen. Det omfatter også eksisterende stoffer, der i forvejen er importeret, hvor den årlige import overstiger 1 ton eller mere. Disse stoffer skal også præregistreres før deadline.

Gennem vores mangeårige samarbejde med KIST, the Korea Institute of Science and Technology, kan vi hjælpe jer med at opfylde kravene til de koreanske myndigheder.

For flere oplysninger, kontakt:

Jens Tørsløv 
jet@remove-this.dhigroup.remove-this.com 
Tel +45 4516 9022