Webinar: Kriterier for hormonforstyrrende stoffer i biocider

07 Aug 2018  


I juni 2018 trådte nye kriterier i kraft for identificering af mulige hormonforstyrrende stoffer i biocider. Fra og med denne dato skal en ansøgning om godkendelse af et biocidprodukt indeholde en vurdering af hormonforstyrrende egenskaber af både aktivstoffer og ikke-aktive bestanddele i biocidproduktet.


Den 12. september holder vi et webinar, hvor du kan få overblik dels over kriterierne for at identificere hormonforstyrrende egenskaber, dels af hvordan man skal vurdere biocidformuleringer i overensstemmelse med kriterierne. 

Vi kigger desuden på vigtige aspekter ved den nye vejledning for identificering af hormonforstyrrende stoffer i sammenhæng med biocidlovgivningen (BPR) og giver eksempler på, hvordan man overholder kriterierne.

Målgruppe: Webinaret holdes på engelsk og henvender sig til både danske og udenlandske producenter, leverandører og importører af biocidprodukter og aktivstoffer i biocider på det europæiske marked.

Dato og tid: Onsdag den 12. september 2018 kl. 14:00 -14:45

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at sende en e-mail til Vibeke Salmon: ves@dhigroup.com