Kurser og webinarer

Underviserne på vores kurser er fagfolk, der til daglig arbejder med det område, de underviser i. De har den nyeste viden, kender lovgivningen og forstår de udfordringer, der volder dig problemer i dagligdagen.

Med små kursushold på 10-14 deltagere er der tid til, at du kan stille spørgsmål og få afklaret specifikke problemer. Har du emner, du gerne vil have gennemgået på kurset, er du velkommen til at kontakte os med forslag.

Desuden lægger vi vægt på, at du får mulighed for at kombinere den gennemgåede teori med praktiske øvelser.

På webinarer får du indblik i et specifikt fagområde og gode råd om, hvordan du opfylder kravene i relevante reguleringer.

Vibeke Salmon

Tel: +45 4516 9144
ves@remove-this.dhigroup.remove-this.com​​​​​​​

Firmatilpassede kurser

Vi tilbyder kurser på virksomheden, tilpasset jeres behov og med konkrete eksempler fra jeres hverdag. Kurset tilrettelægges, så det er gearet til de medarbejdere, der har brug for at blive opdateret.

Kurser holdes på dansk og engelsk.

Kontakt os, hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud på en firmatilpasset løsning.

 

 

Firmakurser i toksikologi og medicinsk udstyr

Vi tilbyder interne kurser og workshops om toksikologi samt overholdelse af ISO 10993-1 standarder og FDA guidelines for medicinsk udstyr. Temaerne kan fx være generel introduktion til toksikologi eller toksikologiske risikovurderinger. Vi tilbyder også undervisning i ekspertemner som biologiske evalueringer, kemisk karakterisering, biokompatibilitetsvurderinger med mere. 

Kurser og workshop tilpasses jeres behov og holdes på dansk eller engelsk. Kontakt os for mere information.

 

Sikre fødevarekontaktmaterialer - onlinekursus

P.t. ingen kursusdatoer, men kurset kommer igen

Dette onlinekursus giver dig overblik over kravene til sikkerheden af fødevarekontaktmaterialer i EU for emballage, køkken- og produktionsudstyr. Vi kommer også et smut omkring FDA-lovgivningen i USA.

Du lærer desuden at udforme en overensstemmelseserklæring og at vurdere, om erklæringen er tilstrækkelig til dit formål.

Kosttilskud: regler, sikkerhed og effekt - onlinekursus

P.t. ingen kursusdatoer, men kurset kommer igen

På dette onlinekursus får du klarhed over reglerne for at markedsføre kosttilskud - fra mærkning, registrering og anprisninger til anmeldelse, indhold og sikkerhed. 

Du får desuden styr på begreber som ernærings- og sundhedsanprisninger og lærer forskellen mellem lægemidler og kosttilskud.

ABC-vurderinger af organiske stoffer i spildevand

P.t. ingen kursusdatoer, men kurset kommer igen

Du får en grundig indføring i metoden til at foretage ABC-vurderinger af organiske stoffer, og du lærer, hvor du skal søge efter de nødvendige oplysninger, og hvordan du strukturerer, skaber overblik og vurderer de indsamlede data.
 

IUCLID 6 for REACH registrations

Kurset holdes på forespørgsel

Learn how to use IUCLID 6 for preparing or editing REACH registration dossiers. The course is based on the practical aspects of IUCLID 6 so that it is applicable for your day-to-day work challenges with IUCLID. 

The course can be customised to your needs.

IUCLID 6 for biocidal products dossiers

Kurset holdes på forespørgsel

Learn how to prepare IUCLID dossiers and Summary Product Characteristic (SPC) reports for biocidal products and biocidal product families under the BPR. The course is based on the practical aspects of IUCLID 6, the SPC Editor and R4BP 3 (Register for Biocidal Products) to ensure that the training is applicable for your day-to-day work challenges with these formats and platforms.

The course can be customised to your needs.

QSAR - a tool to fill (eco)toxicological data gaps

Kurset holdes på forespørgsel

The course is an introduction to the OECD QSAR Toolbox and aims to make you familiar with the Toolbox. You will learn how to fill data gaps and screen chemicals for harmful properties without new tests.

The course can be customised to your needs.

 

On demand webinarer om medicinsk udstyr

Den nye forordning om medicinsk udstyr sætter fokus på vurdering og dokumentation af sikkerhed. I en serie på tre gratis webinarer kan du få overblik over kravene:

Du kan streame webinarerne, præcis når det passer dig.

 

 

On demand webinar om hormonforstyrrende stoffer

Der er ikke nogen ensartet lovgivning for hormonforstyrrende stofferne, men EU arbejder hen mod at harmonisere reglerne på tværs af forskellige lovområder. På dette gratis webinar får du et kort brush-up på nuværende og kommende regulering:

A walk-through of the fast-changing regulatory landscape of endocrine disrupting chemicals

Stream og se webinar, når det passer dig.

 

 

 

On demand webinar om genbrugsplast

Ved brug af genbrugsplast, eller post-consumer recycled (PCR) plast, er der risiko for, at uønskede stoffer migrerer fra PCR-plasten til det nye produkt - og i sidste ende til forbrugeren.

Se webinaret How to minimize the risk of harmful substances in post-consumer recycled plastic og hør om kritiske forureninger i forhold til påtænkte anvendelser af genbrugsplast.