Kurser

Små kursushold med 8-12 deltagere og mange praktiske øvelser er to gode grunde til at vælge et af vores kurser.

Der er tid til, at du kan stille spørgsmål og få afklaret specifikke spørgsmål. Hvis du har konkrete problemstillinger inden for kursets rammer, som du gerne vil have belyst, er du velkommen til at kontakte kursuslederen med forslag.

Desuden lægger vi vægt på, at du får mulighed for at kombinere den gennemgåede teori med praktiske øvelser.

Underviserne er fagfolk, der til daglig arbejder med det område, de underviser i. De kender lovgivningen, har den nyeste faglige viden og forstår de udfordringer, der volder problemer i dagligdagen.

Vibeke Salmon

Tlf.: +45 4516 9144
ves@remove-this.dhigroup.remove-this.com​​​​​​​

Godkendelse af biocidholdige produkter

8. maj 2019

Vi gennemgår kravene til ansøgning om godkendelse af biocidholdige produkter under EU’s biocidforordning (BPR), så du efterfølgende kan skelne mellem de forskellige ansøgningsformers muligheder.

Desuden går vi i dybden med de nye krav til hormonforstyrrende stoffer, biocidproduktfamilier, datakrav og relevante IT-værktøjer.
 

Klassificering og mærkning af kemiske blandinger

24. september 2019

På kurset lærer du at klassificere en kemisk blanding efter beregningsmetoden. Desuden lærer du reglerne for faremærkning, herunder krav til piktogrammer, H- og P-sætninger samt supplerende oplysninger.

 

Kurset er også relevant, hvis du gerne vil være i stand til at tjekke de klassificeringer og mærkninger, du modtager fra dine leverandører.

Fødevarekontaktmaterialer og overensstemmelseserklæring

4. april 2019

På kurset får du overblik over kravene til sikkerheden af fødevarekontaktmaterialer i EU for emballage, køkken- og produktionsudstyr. Vi kommer også et smut omkring US FDA-lovgivningen.

Du lærer desuden at udforme en overensstemmelseserklæring og at vurdere, om erklæringen er tilstrækkelig til dit formål.

Kosttilskud - regler og sikkerhedsvurderinger

20. marts 2019

Få overblik over, hvad der kræves for at markedsføre kosttilskud, og få styr på begreber som ernærings- og sundhedsanprisninger samt novel foods. På kurset får du desuden indsigt i, hvad man skal vide for at kunne lave en sikkerhedsvurdering.
 

Applied Toxicology: two-day theoretical course

2. og 3. oktober 2019

This two-day theoretical course introduces you to the fundamentals in toxicology and risk assessment, including the most important databases.

After the course you will have a better understanding of hazard and risk assessment and how to carry out data searches.

ABC-vurderinger af organiske stoffer i spildevand

9. maj 2019

Du får en grundig indføring i metoden til at foretage ABC-vurderinger af organiske stoffer, og du du lærer, hvor du skal søge efter de nødvendige oplysninger, og hvordan du strukturerer, skaber overblik og vurderer de indsamlede data.
 

Firmatilpassede kurser - når vi holder kurset for jer

I stedet for at sende medarbejdere på et åbent kursus kan I vælge at få et kursus tilpasset jeres behov og med udgangspunkt i konkrete eksempler fra jeres hverdag. Kurset tilrettelægges, så det er gearet til de medarbejdere, der har brug for at blive opdateret.

Kurser tilbydes på dansk og engelsk.

Kontakt os, hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud på en firmatilpasset løsning.

 

Pris

Kursets pris er anført under de enkelte kurser. Alle kurser inkluderer forplejning, kursusmaterialer og kursusbevis.