NOFA - netværk om fødevareallergener

DHI driver i samarbejde med Teknologisk Institut og Food Diagnostics A/S et netværk for fødevarevirksomheder, der vil være på forkant med udviklingen indenfor styring af allergener.

Vi tilbyder træning, workshops og rådgivning indenfor risikovurdering, håndtering og mærkning af allergener. Via et Teams-sharepoint (NOFA NetGroup) kan medlemmerne i fortrolighed diskutere spørgsmål relateret til styring af allergener. Formålet er at hjælpe den danske fødevareindustri til en bedre forståelse af fødevareallergener, besvare åbne spørgsmål, skabe sikkerhed i fødevareindustrien og gøre vores fødevarer mere sikre.

Vi afholder to årlige møder/seminarer med ekspertindlæg, opdatering på lovgivning og analyser, debat om aktuelle emner, miniworkshops, samt tid til åbne diskussioner og erfaringsudveksling. Vi tilbyder også at holde webinarer, hvor der kan udveksles erfaringer i et fortroligt forum. 
Næste NOFA-møde finder sted d. 10. oktober, og man kan melde sig ind i netværket her: NOFA - Netværk om fødevareallergener - Teknologisk Institut

Du kan få mere at vide om allergener hos:

Helle Buchardt Boyd    
hbb@remove-this.dhigroup.remove-this.com
Tel +45 4516 9097